Kies bij Funda voor een Presentatie Pakket

Velding heeft veel te bieden bij bij een Funda Presentatie Pakket!

Op de eerste plaats: Waarom is een Funda Presentatie Pakket noodzakelijk? En verder: waarom is een fotoreportage met een omschrijving niet voldoende?

Ben je woning makelaar en bovendien werkzaam in de regio Twente – Salland en specifieker nog: de omgeving van Nijverdal en Hellendoorn? Kies voor een Funda Presentatie pakket!
Of ben je misschien een particulier uit deze regio die zijn woonhuis zelf wil verkopen? Dan heeft Velding ook jou heel veel te bieden met een Funda presentatie pakket!

Velding verzorgt alle onderdelen uit het Funda Presentatie Pakket!

Sterker nog: Velding verzorgt al deze onderdelen in 4 praktische samenstellingen. Je kunt namelijk kiezen uit:

  1. Start Presentatie Pakket
  2. Basis Presentatie Pakket
  3. Extra Presentatie Pakket
  4. Top Presentatie Pakket

(Ga direct naar het overzicht met tarieven)

Plaats je als makelaar van woningen je woningaanbod met een mooie omschrijving en foto’s op Funda? Waarom zou je uitgerekend nu moeten kiezen voor een Presentatie pakket van Velding?

2D en 3D plattegronden, 360°x180° foto’s en een videopresentatie

Een Funda Presentatie Pakket zorgt ervoor dat je woning langer wordt bekeken en dat er vaker en serieuzer contact wordt opgenomen. Mensen zijn visueel beter geïnformeerd want hebben de woning online al goed bestudeerd. Overigens is de vernieuwde Funda website volledig gericht op woningzoekers. Het is daarom buitengewoon belangrijk geworden om veel meer informatie te bieden dan vroeger! Elk van de vier Presentatie Paketten is een combinatie van verschillende onderdelen. Het bestaat natuurlijk uit je fotoreportage maar dan aangevuld met 2D en 3D plattegronden, 360°x180° foto’s en een videopresentatie (Pictureclip of een videopresentatie).

Een ‘uitslag’ van een 360 x 180  graden panorama. Speciale software op funda zorgt voor de ‘google streetview look’

Bewezen meer effect!

“Mooi hoor die presentatieproducten, maar trekt het ook meer kijkers?”

In augustus 2014 is er onderzoek gedaan naar het effect van de Plattegrond, 360° foto’s en Video bij huizen op Funda. Hieruit kwam naar voren dat een huis met alle drie de presentatieproducten gemiddeld langer wordt bekeken en dat het meer contactaanvragen krijgt dan een huis zonder deze producten. Bovendien hebben mensen op voorhand al een beter ‘gevoel’ bij de woning.

Het onderzoek is uitgevoerd op 5.788 koopwoningen die in januari 2014 zijn gepubliceerd. Voor het tijdseffect vergeleek funda de gemiddelde kijktijd van de vier basispagina’s met die van de drie pagina’s van de presentatieproducten.

Bovendien: Hogere ranking!

Natuurlijk is het voor u nog veel belangrijker dat de woning hoog in de zoekresultaten komt te staan. Uw woning krijgt van Funda een hogere ranking als deze wordt voorzien van een presentatie pakket. Kortom: een fotoreportage, 1 of meer 360°x180° panorama foto’s, een video en 2D/3D plattegronden zijn echt onmisbaar geworden.

Woningpresentatie door middel van Drone video