Ada Rosman-Kleinjan uit Nijverdal. heeft een nieuwe website. www.adarosman.nl gemaakt en gehost door velding.nl Nijverdal. Ada is auteur van reisboeken en daarvoor maakt ze samen met haar man Jan prachtige reizen. Jan fotografeert en Ada schrijft, observeert blogt en maakt er uiteindelijk prachtige boeken over.

 

Ze wilde een website die ze makkelijk zelf bij kon houden met foto materiaal en teksten. Natuurlijk heb ik weer gebruik gemaakt van het geweldige WordPress platform waardoor Ada dat inderdaad uitstekend zelf kan doen! In deze website wordt ook haar weblog verwerkt waardoor haar oude weblog op termijn zal verdwijnen. Overigens kun je de oude weblog wel gewoon vinden op haar site onderaan de pagina onder het kopje “social” De nieuwe website bevat veel afbeeldingen en een grote slider van de huidige boeken die verkocht worden. Tekstueel is er vooralsnog bijna niets gewijzigd t.o.v. haar vorige website… dat is een taak die Ada zelf gaat uitvoeren.
Ada Rosman schrijft, naast het reizen en het schrijven van reisboeken, graag teksten voor anderen. Voor een website, een wervende folder, een artikel in de krant, een nieuwsbrief, die met enige regelmaat de deur uit moet, een toespraak waar u de inhoud wel van weet maar de woorden niet voor kunt vinden. Met andere woorden: Woorden nodig die u zelf niet kunt vinden? Ada schrijft ze graag voor u. Voor meer informatie:
Ada Rosman-Kleinjan
Nieuwstraat 39
7443 XM NIJVERDALDe mogelijke volgende stap zou een webshop kunnen worden gekoppeld aan WordPress zodat ze vanuit het dashbordgedeelte van WordPress alles kan ‘besturen’

  • Vormgeving website
  • Hosting en domeinregistratie
  • Fotobewerking