Drone fotografie en video

Voor een fraai perspectief!

Drone fotografie en video voor een fraai perspectief!

Voor een prachtig overzicht van het woonhuis en de ligging ervan, biedt Velding.nl de mogelijkheid van drone fotografie en video. Voor een nog fraaier perspectief. Het is natuurlijk ook toepasbaar voor andere objecten of doeleinden. Bekijk onderstaande filmpjes en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Bel met 06 81289410 of info@velding.nl

Foto genomen vanaf de drone van Velding
Foto genomen vanaf de drone van Velding
Foto genomen vanaf de drone van Velding
Foto genomen vanaf de drone van Velding

Drone fotografie en video met vergunning ROC-Light

Velding.nl heeft de vergunning van Inspectie Leefomgeving en Transport, (ILT) om zakelijk te mogen vliegen met een drone! Het ROC-light (RPAS Operator Certificate Light)

Dit certificaat ontvang je pas nadat je aan de volgende voorwaarden hebt voldaan:

  1. Diploma theorie ROC-light.
  2. Registratie van de drone in het luchtvaartregister. Hiermee krijgt je drone een PH nummer krijgt. Dit PH nummer moet zichtbaar op de drone aangebracht zijn.
  3. WA verzekering inclusief kaping en molest. Een lidmaadschap van KNVvL afdeling drones als piloot en bedrijf maakt het mogelijk een noodzakelijke en relatief betalbare WA verzekering af te sluiten.
  4. Vervolgens de uiteindelijke aanvraag vergunning ROC-light bij Inspectie Leefomgeving en Transportmet bewijsmateriaal van de eerste 3 punten.

Nu mag velding als piloot conform regelgeving en beperkingen ROC-light met een drone zakelijk foto’s en video’s maken vanuit de lucht! Grofweg is dat vliegen in het buitengebied en op een minimale afstand van 50 meter van aaneengesloten bebouwing, mensenmenigtes, hoofdwegen en spoorlijnen.

Drone met zichtbaar het registratie nummer van velding.nl
PH Nummer drone velding.nl