Extrapakket

Extrapakket

Met het extrapakket kies je voor een compleet presentatie pakket bestaande uit 5 volledig uitgewerkte onderdelen.

Met de keuze voor het extrapakket ontvang je ook een Matterport tour met tot 3 maanden hosting inbegrepen. Dit is een tour die ook op Funda gepresenteert wordt. Verder ontvang je tot 50 foto’s van in-en exterieur; alle afzonderlijke 360° foto’s uit de Matterport tour; 2D+3D plattegronden; en een pictureclip geschikt voor Facebook en Instagram. 

Verder worden bij exterieur foto’s die genomen zijn op een bewolkte dag, de grijze luchten vervangen door luchten die de foto en daarmee het huis beter tot z’n recht laten komen.

Een presentatie pakket zorgt ervoor dat je woning langer wordt bekeken en dat er vaker en serieuzer contact wordt opgenomen. Mensen zijn visueel beter geïnformeerd doordat men de woning online al goed heeft kunnen bestuderen.

Neem contact op voor een prijsopgave: info@velding.nl

  • Foto’s (tot 50 stuks)
  • 360° foto’s van elke representatieve ruimte
  • 360° Matterport Virtuele tour  incl. 3 maand hosting
  • 2D-3D plattegrond (van aangeleverde schetsen/tekeningen)
  • Luchtvervanging bij foto’s met bewolkte luchten
  • Pictureclip (video van de foto’s)

Optie 1: Video

Een video geeft een compleet beeld van de belangrijkste ruimtes en van de woning en tuin. De video wordt ter plaatse opgenomen en vervolgens tot een representatief filmpje geëdit in de nabewerking. De video wordt voorzien van rechtenvrije muziek.

Indien mogelijk wordt er tevens gebruik gemaakt van een drone voor opnames vanuit vogelperspectief.

De video vervangt de picture-clip uit het pakket.

 

Optie 2: Inmeten & Meetrapport

Je wilt natuurlijk graag weten wat de verschillende gebruiksoppervlaktes van de woning zijn. Hoeveel m3 heeft deze woning? Een meetrapport geeft antwoord op deze vragen.

Het inmeten van een woning wordt uitgevoerd o.b.v. de meetinstructie die is opgesteld door NVM, Vastgoed Pro, VBO, VNG, NRVT, AEDES, BAG BAO en de Waarderingskamer.