Kies voor een Funda Voordeelpakket

Velding heeft veel te bieden met een Funda Voordeelpakket!

Een Funda Voordeelpakket zorgt ervoor dat je woning langer wordt bekeken en dat er vaker en serieuzer contact wordt opgenomen. Mensen zijn visueel beter geïnformeerd want hebben de woning online al goed kunnen bestuderen.
Velding heeft 4 praktische samenstellingen. Je kunt kiezen uit:

 

Extra pakketopties:

Inmeten woningen

O.b.v. de meetinstructie tot 150 m2 t.b.v. plattegronden en m2 en m3 bepaling.

€ 69,50 **

Voor woningen >150m2 geldt een meerprijs van € 29,50 per extra 50m2

Meetrapport

Conform branchebrede meetmethode

€ 17,50 **

 

Videotour

I.p.v. pictureclip

€ 69,50 **

(Optie bij pakket Start en pakket Plus)

Matterport 3D virtuele tour.

Funda geschikte 3D tour inclusief 3 maanden hosting

€ 74,50 **

(Optie bij pakket Start en pakket Plus)

De 3D tour kan d.m.v. een link op Funda worden geplaatst.

 

** Prijs in combinatie met een voordeelpakket

*Alle prijzen exclusief BTW. Velding is hoofdzakelijk aktief in Twente en Salland maar kan ook in andere gedeeltes van Nederland prima uit de voeten. Mogelijk moeten reiskosten worden doorberekend. Vooraf zal hierover een heldere afspraak worden gemaakt.

Waarom is een Funda Voordeelpakket noodzakelijk?

Ben je makelaar of werkzaam in de woningmakelaardij en maak je nog geen gebruik van een (Funda) Presentatiepakket? Of ben je misschien een particulier die zijn woonhuis zelf wil verkopen? Velding heeft veel te bieden met een (Funda) Voordeelpakket!

Bewezen meer effect!

“Mooi hoor die presentatieproducten, maar trekt het ook meer kijkers?”

In augustus 2014 is er onderzoek gedaan naar het effect van de Plattegrond, 360° foto’s en Video bij huizen op Funda. Hieruit kwam naar voren dat een huis met alle drie de presentatieproducten gemiddeld langer wordt bekeken en dat het meer contactaanvragen krijgt dan een huis zonder deze producten. Bovendien hebben mensen op voorhand al een beter ‘gevoel’ bij de woning.

Het onderzoek is uitgevoerd op 5.788 koopwoningen die in januari 2014 zijn gepubliceerd. Voor het tijdseffect vergeleek Funda de gemiddelde kijktijd van de vier basispagina’s met die van de drie pagina’s van de presentatieproducten.

Bovendien: Hogere ranking!

Natuurlijk is het voor u nog veel belangrijker dat de woning hoog in de zoekresultaten komt te staan. Uw woning krijgt van Funda een hogere ranking als deze wordt voorzien van een presentatie pakket. Kortom: een fotoreportage, 1 of meer 360°x180° panorama foto’s, een video en 2D/3D plattegronden zijn echt onmisbaar geworden.