Rob de Klerk van NGS is blij met de roll-up banners die door velding.nl zijn ontworpen en geleverd. Hij stuurde een foto door van de banners met  “ze zien er goed uit!” onderschrift. Eerder ontwierp en leverde Velding ook al banners aan NGS euregio t.b.v. presentaties maar de nu ontworpen en geleverde 120 x 200 cm banners worden tegen elkaar geplaatst als snel op te bouwen achtergrond voor video opnames. Een voorbeeld van die video opnames kunt u hier vinden.

NGS Roll-up banner 120 cm breedNGS richt zich op alle MKB-bedrijven in die regio’s en gemeenten in het Nederlands-Duitse grensgebied waar de gebruiksmogelijkheden van breedbandinfrastructuren tot nu toe onvoldoende waren.
Doel van het project is het verbeteren van de toegang tot breedbanddiensten in het grensgebied. Het initiatief richt zich op kleine en middelgrote bedrijven, gemeenten en regio’s, maar ook op ziekenhuizen, hulpdiensten en onderwijsinstellingen, die slechts in beperkte mate toegang tot snel internet en breedbandtoepassingen hebben.