Olthof beplating heeft een nieuwe website die onlangs online is gegaan. Op advies van Velding is Olthof gelijk overgestapt op WordPress als CMS waarbij het mogelijk is de website makkelijk zelf te onderhouden.

Prioriteit was echter de verbeterde vindbaarheid voor zoekmachines en dat is natuurlijk met WordPress gewaarborgd. Zeker door de toepassing van de WordPress SEO plugin is de website vele malen beter vindbaar.

Responsive webdesign

De olthofbeplating website is, evenals de onlangs gepubliceerde website van puur-tekst.nl, gebaseerd op ‘responsive wedesign’. Hiermee is het mogelijk de site aan te passen aan de toepassing. Zo wordt Olthof-beplating.nl effectief anders weergegeven op een smartphone dan op een tablet of PC. Klaar voor de toekomst dus! Test het maar eens uit!

Olthof

Olthof is vooral een no-nonsense bedrijf! Op de website van Olthof lezen we onder andere: Olthof is een zelfstandige, middelgrote onderneming, met circa 25 medewerkers en de mentaliteit van aanpakkers. We zijn goed in ons werk en daar zijn we trots op. U merkt dat aan de manier waarop we met u samenwerken. Enthousiast, oplossingsgericht en met een aanpak die getuigt van vakmanschap.

In het voortraject denken we mee over aspecten als wind- en waterdichtheid, logistiek en de meest praktische uitvoerbaarheid van uw oplossing. Constructeurs en architecten kunnen altijd aankloppen voor adviezen en praktische tips. Als opdrachtgever en als aannemer heeft u in de voorfase één vast aanspreekpunt: de projectbegeleider. Korte lijnen, met duidelijke en betrouwbare afspraken.

Velding wenst Olthof veel succes met de vernieuwde website!