startpakket

Startpakket

Met het start-pakket kies je voor een minimaal presentatie pakket bestaande uit 4 onderdelen met  een beperkte hoeveelheid per onderdeel.
Met de keuze voor het Start-pakket ontvang je maximaal 15 foto’s van in-en exterieur; maximaal 4 stuks 360° foto’s van keuken en woonkamer; een 2D plattegrond van 2 woonlagen (bijvoorbeeld van de  begane grond en de 1e verdieping) en een pictureclip geschikt voor Facebook en Instagram.

Een presentatie pakket zorgt ervoor dat je woning langer wordt bekeken en dat er vaker en serieuzer contact wordt opgenomen. Mensen zijn visueel beter geïnformeerd doordat men de woning online al goed heeft kunnen bestuderen.

Neem contact op voor een prijsopgave: info@velding.nl

  • Maximaal 15 foto’s
  • 360° foto’s van keuken en woonkamer
  • 2D-3D plattegrond 2 woonlagen (o.b.v. aan te leveren tekeningen)
  • Pictureclip (video van de foto’s)

Optie 1: Video

Een video geeft een compleet beeld van de belangrijkste ruimtes en van de woning en tuin. De video wordt ter plaatse opgenomen en vervolgens tot een representatief filmpje geëdit in de nabewerking. De video wordt voorzien van rechtenvrije muziek.

Indien mogelijk wordt er tevens gebruik gemaakt van een drone voor opnames vanuit vogelperspectief.

De video vervangt de picture-clip uit het pakket.

Optie 2: Inmeten & Meetrapport

Je wilt natuurlijk graag weten wat de verschillende gebruiksoppervlaktes van de woning zijn. Hoeveel m3 heeft deze woning? Een meetrapport geeft antwoord op deze vragen.

Het inmeten van een woning wordt uitgevoerd o.b.v. de meetinstructie die is opgesteld door NVM, Vastgoed Pro, VBO, VNG, NRVT, AEDES, BAG BAO en de Waarderingskamer.

Optie 3: Matterport virtuele tour

De Matterport virtuele tour is feitelijk de woning op een beeldscherm bezichtigen op Funda en/of de makelaar website. Potentiële kopers vinden het fantastisch om de woning op deze manier te kunnen bekijken. En kopers die in de fase zitten tussen aankoop en de woning op naam krijgen vinden het geweldig om nog eens te kijken naar hoe het er ook alweer uitzag.