Een attentie voor uw klanten!

Zoekt u een passende attentie voor uw klanten? Een presentje dat iemand die op het punt staat te verhuizen écht kan gebruiken? Verras de nieuwe huiseigenaar met de verhuiskaarten van Velding.nl.
Verhuiskaart-Mulder

Gepersonaliseerde verhuiskaarten in uw huisstijl!

De nieuwe huiseigenaar ontvangt van u 100 gepersonaliseerde verhuiskaarten cadeau. Het ontwerp, waarin uw huisstijl is verwerkt, wordt volledig op maat gemaakt. Met de toekomstige woning op de voorkant en de nieuwe adresgegevens op de achterzijde kan de nieuwe huiseigenaar met deze kaarten familie en vrienden informeren over de aanstaande verhuizing.  Mooie bijkomstigheid: uw naam valt bij 100 potentiële klanten op de deurmat!

Hoe werkt het?

  • Velding.nl maakt voor u een ontwerp van de verhuiskaart in uw huisstijl.
  • Voor het bestellen van de kaarten wordt een digitaal aanvraagformulier ontwikkeld.
  • Uw klant kan nu het digitale aanvraagformulier invullen met de persoonlijke gegevens die hij/zij op de kaart wil vermelden.
  • U ontvangt dit ingevulde formulier in uw mailbox en stuurt dit inclusief een foto van de betreffende woning door naar info@velding.nl.
  • Binnen enkele dagen ontvangt u het pakket met verhuiskaarten. Desgewenst kan dit ook rechtstreeks bij uw klant worden afgeleverd.

Wat kost het?

€ 38,- voor 100 stuks verhuiskaarten! (excl. BTW)

Verhuiskaart-des-huizes

Neem contact op met velding en mail info@velding.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-81 28 94 10.