Webtotaalpakket:

Het alles-in-één-pakket van Velding.nl

Voor uw bedrijf, stichting of vereniging wilt u een website laten ontwikkelen. Eén die goed vindbaar is door zoekmachines zoals Google én perfect leesbaar op tablets en smartphones. Dat u op deze website terecht bent gekomen, bewijst dat u goed zit. Velding.nl ontwerpt websites die voldoen aan al deze eisen.

Kiest u bovendien voor ons webtotaalpakket, dan heeft u alles-in-één om uw website te realiseren:

  1. Domeinnaamregistratie
  2. Hosting
  3. Responsive website
  4. Website onderhouden met CMS (Content Management Systeem)
  5. Fotografie
Webtotaapakket met responsive website
Webtotaapakket met responsive website

Responsive = hogere ranking in Google

Vanzelfsprekend is de website die Velding voor u ontwikkelt, responsive. Dit houdt in dat het ontwerp zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een computerscherm, laptop, tablet of smartphone is.

Een responsive website is dus niet alleen beter leesbaar; u bent ook beter vindbaar.

Heeft u al een website?
Controleer hoe Google je website beoordeelt op geschiktheid voor mobiel.

Hosting met onbeperkt aantal e-mailadressen

‘Hosting’ is afgeleid van het Engelse ‘host’, dat zoiets als ‘gastheer’ betekent. Letterlijk vertaalt betekent hosting het fungeren als gastheer voor een website. Voor de meeste websites is het basis-hostingpakket van Velding.nl (met een opslagruimte van 450 Mb) ruim voldoende. Wilt u dit uitbreiden, dan is dat altijd mogelijk. Aan dit pakket kunt u een onbeperkt aantal e-mailadressen toevoegen.

Registreren van uw domeinnaam

Het kiezen van een unieke domeinnaam is niet eenvoudig. Velding.nl checkt voor u de beschikbaarheid van de door u gewenste naam. Is deze al bezet dan zoeken we naar alternatieven.

Hebben we een geschikte domeinnaam gevonden dan leggen we deze voor u vast. Dat is de feitelijke domeinregistratie.

Website onderhoud met CMS

Is uw website statisch en gebeurt er langere tijd niets, dan zal deze weinig bezoekers trekken. Hierdoor zakt ook de ranking in verschillende zoekmachines. Voor een succesvolle website is het van belang dat er regelmatig interessante en afwisselende content wordt toegevoegd. Met het Content Management Systeem kunt u de website zelf onderhouden.

Ontbreekt het u aan tijd, kennis of interesse? Dan kan Velding.nl dit van u overnemen.

Fotografie

Beelden zeggen vaak meer dan woorden en vergroten de aantrekkelijkheid van uw website. U kunt hiervoor zelf foto’s aanleveren of Velding.nl inschakelen om nieuw beeldmateriaal te maken. Ook kunt u gebruik maken van zogenoemde ‘stockfoto’s’. Velding.nl adviseert u graag.