de Hartenberg heeft een eigen website. Deze website, gemaakt in opdracht van en in samenwerking met Puur Tekst uit Nijverdal, is vandaag opgeleverd. Wiejanca de Vries van Puur Tekst leverde alle teksten aan in een Word bestand en velding verzorgde de verwerking van de foto’s en teksten op de nieuwe website. Het koste nog heel wat inspanning om het allemaal op tijd af te krijgen: dit weekend moest de site online worden gezet maar er waren nog erg veel foto’s die nog bewerkt en een menu structuur die gewijzigd moest worden… maar…het is gelukt!

De Hartenberg is een locatie van ’s Heeren Loo te Wekerom, waar veel is te doen! Niet alleen voor cliënten van ’s Heeren Loo, maar voor iedereen.Voor individuen, gezinnen en groepen. Zo weten de sportievelingen de weg naar de gymzaal al jaren goed te vinden. Wordt er fanatiek getennist op de tennisbaan. Het sportveld kennen schoolkinderen van de jaarlijkse sportdag. De speelheuvel is een favoriete bestemming voor kinderfeestjes en ook als locatie voor een kinderkamp is De Hartenberg geliefd.  De website www.dehartenberg.nl laat alle facetten zien van deze locatie.
Ook deze website bouwde ik als vanzelfsprekend op het WordPress platform. Bovendien is de domeinregistratie en ook de hosting via velding.nl geregeld. Dat blijft voor klanten toch erg makkelijk en duidelijk. Eén aanspreekpunt voor hosting domeinregistratie en de website! Ik bedank Wiejanca de Vries van Puur-Tekst voor de mooie opdracht en het vertrouwen. Dit is na Puur-Tekst al de 2e website die ik voor haar mocht realiseren.
  • Vormgeving website
  • Hosting en domeinregistratie
  • Fotobewerking